skip to Main Content
(+45) 51 15 45 51 dyrlaege@sorana-dyreklinik.dk

Kun kontant betaling. Dankort/kreditkort modtages samt MobilePay.
(Dobbelt takst på honorarer udenfor åbningstid)
Priser er inkl. moms og vejledende afhængig af medicin/materiale priser.

Konsultation: Jeg tilbyder konsultation til dyr der er blevet syge eller er kommet til skade samt adfærds eller muskelproblemer. På klinikken har jeg mulighed for at supplere den kliniske undersøgelse med røntgen, blodprøver, urinprøver og andre laboratorieprøver, fx. Undersøgelse for hjerte-lungeorm, samt fysioterapi, osteopati og massage.

Tandbehandling: Til hund og kat råder jeg over ultralyd til tandrensning samt røntgen, og foretager eksempelvis udtrækning af sygdomsramte tænder. Der udføres tandslibning af fortænder hos gnavere.

Operation: På klinikken udføres de mest almindelige operationer (neutralisering af hund/kat/gnaver, knuder, bylder, fremmedlegemer mv.) Større komplicerede specialundersøgelser/operationer henvises til kollegaer, der hver på sit felt er specialister. Således sikres at patienterne altid får den bedste behandling.

Brug for overnatning eller indlæggelse: Da klinikken er på hjemmeadressen er der både gode indlæggelses faciliteter eller mulighed for overnatning af raske dyr.

Desuden sælges diverse godbidder og legetøj mv.

rikke sorana 078

Back To Top