skip to Main Content
(+45) 51 15 45 51 dyrlaege@sorana-dyreklinik.dk

For enden af grusvejen Gl. Smedevej 10 i Sorø mellem Frederiksberg skole og Parnas ligger Sorana Dyreklinik.
I den nyindrettede smådyrsklinik er alle velkomne uanset hunderace eller katte-temperament.

Sorana Dyreklinik er indrettet i en særskilt nyrenoveret bygning lige ved siden af det hyggelige gamle bindingsværkshus som Sarah Beck flyttede ind i tilbage I 2004. Klinikken er veludstyret og har lyse venlige faciliteter. Der er en skøn, stor og dejlig indhegnet grund, hvor man gerne må slippe sin hund fri ved dyrlægebesøg, så der er tid til “hyggesnusning, leg og tissetår” før eller efter konsultation.

Katte skal også have det godt. Derfor har jeg oprettet en kærlig katte klinik; forstået på den måde, at kattene under deres ophold ikke kan sidde og nedstirre hinanden og der bruges positive feromoner, til at give dem et mindre stresset ophold.

At have klinikken hjemme er en livsstil som giver stor fleksibilitet både for mig selv og for kunderne. Derfor har jeg valgt også at have aftenkonsultationer til blandt andet togpendlere, der kommer sent fra arbejde. Ved overnattende, indlagte patienter, er det også af stor vigtighed, at man holder øje med dem.

sorana

Det er en tillidssag at vælge dyrlæge. Betyder tillid og tryghed noget for dig og dit kæledyr?

Til forskel fra de større klinikker møder du her kun en dyrlæge, uanset om det er dag, aften eller nat; nemlig dyrlæge Sarah Beck. Jeg vil så vidt det overhovedet er mig muligt passe døgnvagt for egne klienter.

*Indlæggelse. Når du indleverer dit dyr hos mig, gør jeg alt for dit dyrs velvære og sikkerhed. De operationer eller behandlinger der kan medføre ubehag og smerte, ledsages altid af forebyggende smertebehandling. Dette gives ofte som injektion både før og efter behandling. Hvis yderligere smertebehandling er nødvendig vil jeg sørge for ordentlig vejledning i dette. Der er gulvvarme i hele klinikken der kan reguleres individuelt fra rum til rum så din hund eller kat får en rar opvågning efter at have været i narkose.

* Tandtjek (vejledning om tandpleje, tilbyder at lægge en plan hvis der er behov for tandbehandling).
* Altid velkommen til at kontakte mig om alle mulige spørgsmål, her findes ingen dumme spørgsmål.
* Sætter mere tid af til den enkelte patient, og alle hunderacer er velkomne.
* Vil gerne hjælpe ejer/dyr ikke kun med sygdomsproblemer, men også i høj grad forebyggelse og adfærdsforståelse samt håndtering og soignering.

Jeg mener alle dyr har ret til en god behandling og har valgt at have aftenåbent torsdag, da jeg ved at der i det danske arbejdsliv desværre ikke er noget der hedder ”dyrets første sygedag”.

 

 

Back To Top